14 novembre 2018

Abarth 124 Spider schittert naast Sting & Shaggy in videoclip €œGotta Get Back My Baby€

De Abarth 124 Spider krijgt een hoofdrol naast Sting & Shaggy in de officiële videoclip voor hun nieuwe single, "Gotta Get Back My Baby". Die komt van hun album 44/876, dat gecoproducet is door Teflon (Wyclef Jean, Fat Joe, Ruff Ryders) en Martin Kierszenbaum (Sting, Mylène Farmer, Lady Gaga) en ondertussen al 17 weken de Billboard Reggae Album Chart aanvoert. In de officiële clip op YouTube, die in een paar dagen al meer dan 2.3 miljoen keer is bekeken, toont regisseur Michael Garcia Sting & Shaggy als een klassiek politieduo in Miami zoals we dat kennen van tv-series en films uit de jaren '80 en '90, genre "Miami Vice" en "Bad Boys". Samen overtuigen beide agenten hun Captain dat ze "de Spider nodig hebben" - uiteraard zijn eigen kostbare Abarth 124 Spider - om in de wijk South Beach "de gevaarlijkste vrouw van het land" te gaan surveilleren. Hoe zou dat ooit mis kunnen lopen?!

Abarth steunt de video wereldwijd via al zijn digitale en sociale kanalen en promoot hem in de VS op InstagramTwitterFacebook en YouTube.

"Bij FCA proberen we met onze marketing voor al onze merken verrassend uit de hoek te komen. Abarth leent zich daar uitstekend voor: het vrolijke karakter van het merk laat ons net een tikkeltje avontuurlijker en speelser zijn in onze samenwerking met muzikanten," vertelt Olivier François, Chief Marketing Officer en Head of the FIAT Brand bij FCA. "Voor de Abarth 124 Spider is het een ongelooflijke eer om met legendarische en grensverleggende artiesten als Sting en Shaggy mee te mogen rijden in hun nieuwste videoclip." 

Het album 44/876 van Sting & Shaggy (Cherrytree/A&M/Interscope Records) is nu beschikbaar als digitale download en via streaming en digitale abonnementsdiensten. Het iconische duo bundelde aanvankelijk zijn krachten om "Don't Make Me Wait" op te nemen (dat debuteerde op nr. 1 in de Billboard-lijst voor digitale reggaesingles), een lofzang aan het Caraïbische geluid dat zo'n sterke invloed op het duo had. Wat begon als één nieuw nummer liep uit op een heel album vol blije, opgewekte en melodische muziek. De titel van het album, 44/876, wordt gevormd door de landencodes voor respectievelijk het Verenigd Koninkrijk, waar Sting vandaan komt, en Jamaica, het land waar Shaggy geboren is, waar Sting klassiekers schreef als "Every Breath You Take" en waar beide muzikanten een diepe liefde voor koesteren die ze met dit album vieren. 

Sting & Shaggy besloten hun samenwerking verder te zetten en vertrokken op een succesvolle wereldtournee. Ze nemen elk hun eigen band mee en spelen samen hun grootste hits en nieuwe nummers die op 44/876 staan. Meer informatie over hun alom geprezen 44/876 World Tour vindt u hier.

Over Sting

Dankzij de lange reeks hits die hij op zijn naam heeft staan, blijft Sting decennia na het begin van zijn carrière een van de grootste iconen uit de muziekwereld. In 1977 werd Sting beroemd als zanger en bassist van The Police. Met die groep zou hij nummers schrijven als "Roxanne," "Don't Stand So Close to Me," en "Every Breath You Take", die tot de grootste pophits ooit behoren. Toen de groep haar tournee had afgewerkt voor Synchronicity, het album uit 1983 dat genomineerd werd voor een GRAMMY, begon Sting aan een succesvolle solocarrière, waarin hij zich na verloop van tijd ontpopte tot een meester in het schrijven van eclectische songs zoals "Fields of Gold" en "Desert Rose." Vandaag werkt hij, na 16 GRAMMY's, nog steeds aan een bloeiende loopbaan die de grenzen van radio, film, musical en alles daartussenin overstijgt en blijft hij nieuwe horizonten verkennen. Net als zijn kunst heeft Stings steun voor mensenrechtenorganisaties zoals Amnesty International en Live Aid een universele aantrekkingskracht.  In 1989 richtte hij samen met zijn echtgenote Trudie Styler ook zelf het Rainforest Fund op om regenwouden over de hele wereld en hun inheemse bevolking te beschermen. www.sting.com

Over Shaggy

Shaggy heeft als artiest al verschillende Grammy's in de wacht gesleept en geldt algemeen als een ware renaissancemens. Muzikaal blijft Shaggy succes oogsten in het genre reggae/dancehall en beïnvloedt hij zo de wereldwijde popmuziek, maar hij is ook een keiharde zakenman en tegelijk een bescheiden filantroop. De Amerikaanse zanger met Jamaicaanse roots maakt reggae-fusion en is vooral bekend van zijn singles "Boombastic", "It Wasn't Me" & "Angel". Hij heeft verschillende albums op zijn palmares, kreeg een Grammy en een platina plaat voor "Boombastic"(1995), een diamanten plaat voor "Hot Shot"(2000) en stond bovenaan een indrukwekkende verzameling hitlijsten, waaronder de Rhythmic Top 40, de Hot 100 en de Billboard 200. In de loop van zijn luisterrijke carrière deelde Shaggy het podium (en de studio) met andere internationale supersterren uit alle muziekstijlen, die bij de grootste namen in hun genre hoorden.

Over INTERSCOPE GEFFEN A&M:

Interscope Geffen A&M ontstond op 1 januari 1999 uit de fusie van drie toonaangevende moderne platenlabels en bouwt sindsdien uit hun gecombineerde erfenis een nieuwe muzikale traditie op.  Onder leiding van Chairman and CEO John Janick is Interscope Geffen A&M nu een van de sterkste spelers op de wereldwijde muziekscène en ontwikkelt het artiesten die de top van de hitlijsten veroveren in uiteenlopende muziekgenres, waaronder rock, rap, pop en alternatief. Interscope Geffen A&M maakt deel uit van Universal Music Group, het grootste muziekbedrijf ter wereld. www.interscope.com

Over Cherrytree Music Company 

In 2005 richtte de voor een Grammy genomineerde songwriter en producer Martin Kierszenbaum Cherrytree Music Company op om als managementbureau, platenlabel en muziekuitgever diensten te verlenen aan een selecte groep artiesten, producers en mixers die creatieve grenzen binnen de popmuziek verleggen.  Cherrytree heeft een onuitwisbare invloed gehad op het muzieklandschap, van het managen van gerenommeerd muzikant en cultuuricoon Sting tot de release van Lady Gaga's eerste twee albums. Verder heeft Cherrytree Music Company ook het artistiek en commercieel baanbrekende werk van Feist, Ellie Goulding, Robyn, La Roux, LMFAO, Far East Movement en Disclosure uitgegeven en in totaal ruim 35 miljoen platen verkocht. Zo is Cherrytree Music Company een vitale bron van popmuziek en een onmisbare drijfveer voor samenwerking en innovatie onder artiesten geworden.  Meer informatie over Cherrytree Music Company vindt u op https://soundcloud.com/cherrytree-radio/cherrytree-records-10th-anniversary-special

 

 

dernières vidéos

recherche avancée

Recherche...

De
Pour
Recherche

Images


Download